Sunday, August 29, 2010

Handsome nya tapi...


Mama bila kita nak tidur hotel. Hmmm kids nowdays ...kalau zaman kita dulu rupa hotel pun tak tahu. so happy ler bila we all bawa over the weekend kat Swiss garden kuantan my No. 2 and 3 ni. No.2 macam biasa mesti nak bawa Cuttie dengan mama nya sekali.






Oh ya! No.1 pun ada satu nama nya Kuchi...heheh macam lagu kuch kuch hota hei pulak. No.3 maintain senyum...
Alamakkk...adik spoil la dik....handsome bukan main tapi...
Nampak tak apa yang tak betul ???
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
See closely
"
"
"
"
"

Macamna handsome boy punya shade boleh ada gambar princess ni. Ni adik ke kakak punya??
Harus di tukar dengan yang lain ni.



3 comments:

  1. My dear puas akak cari balik awak nya blog.. at last..nnt tgk blog yg ni ek...yg lama tu macam kena hack...

    http://yan-yanjournal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. salam.

    patut la saya masuk blog k.yan sunyi je...hehehe ada cer rupanya.

    selamat menyambut hari raya aidilfitri kepada k.yan sekeluarga.

    ReplyDelete
  3. xtahan tgk no.3 punya sunglass...:)

    ReplyDelete